FESTIVAL DVERS 26 SEPT 2015

Op zaterdag 26 september is het vanaf 20.00 uur is het weer tijd voor de zevende editie van het showcasefestival DVERS! Het showfestival zal verspreid over 18 podia in de binnenstad van Sittard plaatsvinden. Gestreefd wordt naar het programmeren van circa 76 popacts in alle genres uit de Euregio. Het programma zal dit jaar mede mogelijk gemaakt worden door de programmeurs van de Limburgse poppodia en festivals en professionals van Muziekodroom uit Hasselt en Kulturraum Niederhein en Region Aachen uit Duitsland. Het programma toont een helder beeld van het actuele euregionale poptalent uit Nederlands en Belgisch Limburg, de Nederrijnregio en de regio Aken. Aanvullingen op het programma komen van de meest recente edities talentenprogramma’s van Nu of Nooit, Popsport, Limburgmania etc.

En alsof dat nog niet genoeg is, is er natuurlijk ook weer, traditioneel inmiddels, een afwisselend marktprogramma met dit jaar een dancepodium, de ‘Vijf-uur-met-tent’ en last but not least is er uiteraard een spot voor de jongste Limburgse poptalenten van Kunstbende.

De artiesten

Het programma van het festival is op twee manieren te bekijken. Op alfabetische volgorde per dag en op volgorde van tijd per dag. En in de laatste week volgt nog een Timetable waarmee je, je eigen programma online kunt samenstellen! Check het menu boven aan de pagina.

Locaties

Ook dit jaar speelt DVERS zich weer af op tal van locaties in de Sittardse binnenstad! Op de Markt kom je Kunstbende Limburg, een gloednieuwe Dance Area en talenten in de Vijf-uur-met-tent tegen en in de vele kroegen spelen de bands en draaien de DJ’s tot diep in de nacht. In hét Poppodium van Sittard-Geleen, Poppodium Volt worden 3 podia gecreeerd: de Mainstage, een Hiphop Stage en een unieke Singer-songwriter stage. En voor degenen die de benenwagen af en toe een beetje rust willen gunnen, stap je gewoon op het treintje dat al deze locaties met elkaar verbindt!

Nieuwsbrief

 

Contact

Vragen of opmerkingen? We zijn altijd bereid om je vraag te beantwoorden en staan open voor suggesties en commentaar. Stuur een mailtje naar: Paul Moerel of Linda Erkens.